الرئيسيةالمنشوراتأحدث الصورالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 بيتزا باللحمة المفرومة والفطر

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
دنيآزآد

بيتزا باللحمة المفرومة والفطر 7ndoy5mtkrfm
دنيآزآد

●○آلجِنسْ : انثى
●○مڛآهُمآتـﮯ : 564
●○ تَقْييمـِﮯ : 10

بيتزا باللحمة المفرومة والفطر Empty
مُساهمةموضوع: بيتزا باللحمة المفرومة والفطر   بيتزا باللحمة المفرومة والفطر Emptyالإثنين 7 مارس - 3:52

يبتزا باللحمة المفرومة وعيش الغراب

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

المقادير:

• عجينة بيتزا
• ربع كيلو لحم مفرومة
• 1كوب عيش الغراب شرائح
• 1حبة فلفل أخضر،مقطعة قطعا صغيرة
• 1بصلة صغيرة مقطعة شرائح
• 1 فص ثوم مفروم
• 2ملعقة كبيرة معجون طماطم
• 2كوب جبنة موتزاريلا
• 2ملعقة كبيرة زيت ذرة
الطريقة:

1-
قطعي البصل إلى شرائح وبعد كده سخني الزيت في طاسة كبيرة على نار هادية
وابدئي في إضافة اللحمة المفرومة مع التقليب المستمر علشان اللحمة ما
تلزقش منك لمدة عشرة دقائق بعد كده ضيفي عيش الغراب والبصل والثوم والفلفل
الأخضر وشوية ملح وفلفل وقلبيهم كلهم مع بعض وسيبيهم على النار حوالي 10
دقائق كمان.
2- قطعي عجينة البيتزا إلى قطع صغيرة مدورة وحطيها على
رخامة المطبخ أو على سطح خشبي مرشوش بالدقيق وابدئي في فردها لتغطي صاج أو
صينية البيتزا وبعد كده حطيها في الصينية اللي هتسويها فيها بس خدي بالك
إنك قبل ما تحطيها تدهني الصينية بالزيت.
3- ضيفي صلصلة البيتزا فوق
العجينة وبعد كده رشي عليها خليط اللحمة المفرومة اللي عملتيه عليها ورشي
الجبنة الموتزاريلا على السطح البيتزا وقطعي البيتزا على شكل مثلثات.
4-
سخني الفرن على درجة حرارة "220 – 200 ْ مئوية" بعد كده دخلي الصينية في
الفرن لمدة 15 دقيقة وبعد ما تلاقي وشها احمرّ خرجيها واوعي تاكلي صوابعك
وراها.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
روز الورد

بيتزا باللحمة المفرومة والفطر FesR1
avatar

●○آلجِنسْ : انثى
●○مڛآهُمآتـﮯ : 5441
●○ تَقْييمـِﮯ : 67

بيتزا باللحمة المفرومة والفطر Empty
مُساهمةموضوع: رد: بيتزا باللحمة المفرومة والفطر   بيتزا باللحمة المفرومة والفطر Emptyالإثنين 7 مارس - 4:51

ممم
يا سلام
فتحتي نفسي دنيا

شي لزيز

يسلمو كتير على الوصفة الطيبة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
انثى يخجل منها القمر

بيتزا باللحمة المفرومة والفطر 8
انثى يخجل منها القمر

●○آلجِنسْ : انثى
●○مڛآهُمآتـﮯ : 2538
●○ تَقْييمـِﮯ : 43

بيتزا باللحمة المفرومة والفطر Empty
مُساهمةموضوع: رد: بيتزا باللحمة المفرومة والفطر   بيتزا باللحمة المفرومة والفطر Emptyالخميس 10 مارس - 3:13

بموت فيها
شكلها يجنن
تسلمى دنيازاد
تحياتى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
توتة
 
 
توتة

●○آلجِنسْ : انثى
●○مڛآهُمآتـﮯ : 1207
●○ تَقْييمـِﮯ : 50

بيتزا باللحمة المفرومة والفطر Empty
مُساهمةموضوع: رد: بيتزا باللحمة المفرومة والفطر   بيتزا باللحمة المفرومة والفطر Emptyالجمعة 11 مارس - 1:36

تسلمي ياقمر
::flowers::
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عربية أصيلة
 
 
عربية أصيلة

●○آلجِنسْ : انثى
●○مڛآهُمآتـﮯ : 4232
●○ تَقْييمـِﮯ : 44

بيتزا باللحمة المفرومة والفطر Empty
مُساهمةموضوع: رد: بيتزا باللحمة المفرومة والفطر   بيتزا باللحمة المفرومة والفطر Emptyالثلاثاء 15 مارس - 22:25

وااااو
مبينة زاكية كتيير
يسلمو ايديكي

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الوردة الناعمة
 
 
الوردة الناعمة

●○آلجِنسْ : انثى
●○مڛآهُمآتـﮯ : 114
●○ تَقْييمـِﮯ : 4

بيتزا باللحمة المفرومة والفطر Empty
مُساهمةموضوع: رد: بيتزا باللحمة المفرومة والفطر   بيتزا باللحمة المفرومة والفطر Emptyالسبت 23 يوليو - 23:43

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

بيتزا باللحمة المفرومة والفطر

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 

 مواضيع مماثلة

-
» بيتزا بشكل جديد بالصور
» لازانيا بالدجاج والفطر
» بيتزا المرااااااااااوح
» بيتزا بالباذنجان
» بيتزا من صنعي
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات زهرة العلا :: لمسة أنوثة :: {..مطبخ زهرة العلآ :: المعجنات والفطائر-
©phpBB | Ahlamontada.com | فن, ثافة و هوايات | الهوايات | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع